trippyparet
MatchMeter 3%

Swingers Skåne 

 

trippyparet 

Couple 39 35

Sweden , Skåne County

This user completed self-verification!
  • Fan Club
    0
 

About us

Vi tränar regelbundet och vandring i skön natur är en självklarhet i vår vardag. Vi gillar även god mat med något gott vin till:-) Vi har båda välordnade jobb och stabila liv. Efter 6 år tillsammans är sexlivet hetare än någonsin och vi känner oss båda enormt trygga med varandra, både emotionellt och sexuellt.
Vi ser denna resa i denna värld som något vi gör TILLSAMMANS. Vi delar aldrig på oss när vi är på club/sammankomster utan alla upplevelser delas i realtid med den andre. Hur ljuvliga ni andra än är så är ni "bara" den fantastiska kryddan och rekvisitan i vårt sexliv:-). Vi söker par som gillar att utforska livet på alla plan.
 

What we are looking for

Vi söker tjejer eller par som vi kan lära känna för sexiga möten. :) Vi tycker om att bygga relationer och vi gillar skratt, trygghet, omtänksamhet och öppenhet. Vi är genuina och tycker bäst om andra som också är det.

Gärna återkommande och gärna aktiviteter även utanför sängen om allt stämmer. Vi är ganska nya men trygga i varandra och oss själva och har hunnit provat en del och samlat lite erfarenhet. Vi är inte blyga för vad vi vill, vi vet vad vi vill prova och vi dyker upp på möten. :)

 

jp - Male

Straight
White
39
Partner
6'2 - (188 cm)
Average
Sometimes
No
Sometimes
Yes
English Svenska
Couple Female
Erotic massage Oral sex Vaginal sex Playing with other couples Group sex Threesomes (FMF) Threesomes (FFM)
Porn

Nicole - Female

Bi-sexual
White
35
Partner
5'6 - (168 cm)
Average
Sometimes
No
Sometimes
Yes
English Svenska
Couple Female Male
Erotic massage Foreplay Oral sex Vaginal sex Anal sex Double penetration Playing with other couples Threesomes (FMF) Threesomes (FFM)
Lingerie Porn
 
Join our social community
Privacy Policy User Agreement Sitemaps Contact Us