swingerlife
MatchMeter 3%

Swingers Skåne 

 

swingerlife 

Couple 41 40

Sweden , Skåne County

  • Fan Club
    0
 

About us

Vi är ett härligt särbo par som gillar att umgås med andra. Det har vi varit från början. Vi har det bra ställt och uppskattar att träffa alla typer av människor.
Vi har respekt för andra människors integritet och förutsätter att du/ni känner likadant. Vi är båda två feminister. Vi gillar kink men avstår gärna från fult språk. BDSM light är ok men all form av förnedring är oacceptabelt. Hon fantiserar om att bli dominerad av en kvinna med erfarenhet, men har kapacitet att vara switch. Han gillar att se på när tjejerna har det bra och behöver inte nödvändigtvis vara i centrum, även om det kan vara härligt. Hur saker fungerar beror helt på kemin och humöret.
 

What we are looking for

Vi söker i första hand andra par. Ses gärna över ett glas. Känns det rätt kan det bli en fortsättning. Vi gillar par där båda är aktiva och drivande. Det vi gör - det gör vi tillsammans. Ett vackert inre är säkert bra, men vi vill se foton för att gå vidare.
 

Tim - Male

Straight
White
41
Engaged
5'9 - (175 cm)
Beutifully shaped
No
No
Sometimes
Yes
English Svenska
Couple Female
Oral sex Vaginal sex Anal sex Double penetration Playing with other couples Threesomes (FMF) Threesomes (FFM)
Porn

Bea - Female

Bi-sexual
White
40
Engaged
5'7 - (170 cm)
Beutifully shaped
No
No
Sometimes
Yes
English Svenska
Couple Female
Erotic massage Oral sex Vaginal sex Anal sex Double penetration Playing with other couples Threesomes (FMF) Threesomes (FFM)
Porn Submission
 
Join our social community
Privacy Policy User Agreement Sitemaps Contact Us