MatchMeter 3%

Swingers Stockholm, Stockholm 

 

Svart_vit 

Couple 40 35

Sweden , Stockholm County , Stockholm

This user completed self-verification!
  • Fan Club
    1
 

About us

Vi är gifta, förälskade och vi älskar sex! Efter åtta år tillsammans har vi ett mycket bra fungerande liv, både i och utanför sängen.

Vi är medlemmar hos bl a CAE samt PIH.

MAILA om ni har några specifika frågor eller önskemål. Vi svarar enbart när båda har läst, vilket innebär att vi kan kika på er profil och mail både en och tre gånger innan ni får ett svar.

Om ni inte får ett svar alls så kanske ni söker något som vi inte erbjuder eller tvärtom så har ni inte det vi letar efter- läs då vår profil (igen!) för ledtråd.
 

What we are looking for

Vi söker TJEJ eller PAR (där tjejen MÅSTE vara bibinyfiken) och som vill träffas för att ha sex helt enkelt. Vi har gjort det här i många år nu och vi är absolut inga noviser. Vi vet exakt vad vi vill och om ni också vet det så brukar "dejtandet" inte bli så komplicerat.

Vi är inte intresserade av par med heterotjejer då tjejsex är något vi båda vill ha OCH ser som en självklarhet vid en dejt. Vi föredrar att inte ses om tjejen i paret är helt hetero.

Om mannen i paret vill bara titta på? Inga problem för oss- Tjejen här behöver nödvändigtvis inte alltid ha sex med killen i mötande par- det är för oss tjejen som är den mest intressanta...
 

Thommy - Male

Straight
White
40
Married
6'3 - (191 cm)
Athletic
Sometimes
Sometimes
Expert
English Svenska
Couple Female
Oral sex Vaginal sex Anal sex Playing with other couples Role-playing Group sex Threesomes (FMF) Threesomes (FFM) Threesomes (MMF) Threesomes (MFM)
Foot fetish

Melinda - Female

Bi-sexual
White
35
Married
5'6 - (168 cm)
Curvaceous
Sometimes
Sometimes
Expert
English Svenska
Couple Female
Oral sex Vaginal sex Double penetration Playing with other couples Group sex Threesomes (FMF) Threesomes (FFM) Threesomes (MMF) Threesomes (MFM)
Domination
 
Join our social community
Privacy Policy User Agreement Sitemaps Contact Us